Warmtepompdroger Bosch WTH85V90NL

899,00

Excl. BTW: €742,98

Excl. BTW:
€742,98
Beschikbaarheid:
Voorraad
Model:
WTH85V90NL
Levertijd:
1-2 werkdagen bij voorraad
Merk:
Bosch

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving
  • Warmtepompdroger
  • 8 KG
  • A++
  • Exclusiv®
  • Trommel verlichting
  • RVS Trommel
  • Elektronische vochtmeting
  • Tip toets bediening
  • Startuitstel
  • Aan te sluiten op de afvoer
De warmtepomp droger voor gemiddeld gebruik.

Hier begint Bosch met zijn warmtepomp drogers
Warmtepomp drogers zijn relatief nieuw op de markt. De droogtechniek is zodanig aangepast dat ze vaak i.p.v een B klasse een A++ of zelfs een A+++ label halen. Dit komt doordat ze bij de warmtepompen het hitte element verwijderd hebben. Dit was juist hetgene wat zoveel energie verbruikte. In plaats daarvan hebben ze een (koelkast) compressor gemonteerd in combinatie met een speciaal gas. Dit is een gesloten systeem waarbij de compressor het gas met hoge druk door een leiding pakket voert. Deze combi van wrijvingsweerstand en het gas geeft warmte af. Door hierbij weer diezelfde ventilator bij te plaatsen kan de warmte zo door het wasgoed stromen.
Het voordeel van deze techniek is dat er minder energie verbruikt word en de temperatuur is lager,wat beter voor u kleding is.
Het nadeel is dat ze langer de tijd nodig hebben om te drogen. Dit is per model afhankelijk.

De droger word geleverd inclusief slang om deze op de afvoer aan te sluiten. Zo hoeft u niet iedere keer de condenswaterbak te legen.

Bosch werkt met een zelfreinigende condensor. Vergeleken met de condensor van een condensdroger is de deze bij de warmtepomp een groot leiding pakket geworden die je niet meer kan verwijderen of schoonmaken. Bosch heeft een uniek systeem bedacht om deze schoon te houden zonder al te veel filters hoeven schoon te maken; het water wat uit het wasgoed gehaald word word opgevangen in een lekbak onder in de machine, dit word naar boven toe gepompt in de condensbak, vervolgens laat een elektronisch bedienbare klep het water over de condensor heen vallen om de pluizen zo te verwijderen; Self-Cleaning Condensor
De droger is uitgevoerd met een extra Exclusiv® isolatie pakket en de zijkanten zijn Exclusiv® uitgevoerd in het antivibration design. Dit zorgt ervoor het er minder trillingen uit het apparaat komen. Bijgeleverd word de Exclusiv® wolkorf, zodat u handig wol of sportschoenen kan drogen 

- Prijs is inclusief bezorgen, Installeren en Demonstreren Bosch Exclusiv® is een exclusieve lijn huishoudelijke apparatuur van Bosch voor de vakhandelaar die standaard wordt uitgerust met bijzondere extra’s. Naast kwaliteit en duurzaamheid, staat comfort hoog in het vaandel. Zoals SoftClose deursluiting op Exclusiv® koelkasten, chrome designdetails op wasmachines en drogers en extra geluidsisolatie door bijvoorbeeld een bodemplaat toe te voegen aan de wasmachine's. Dit zorgt ervoor dat hij rustiger en stiller zijn werk kan doen.

Gecertificeerde verkooppunten
Exclusiv® apparaten worden enkel verkocht bij gecertificeerde verkooppunten.
Alle verkopers zijn getraind en gespecialiseerd. Je kunt dus vertrouwen op een productadvies
dat perfect op jouw wensen aansluit.

Exclusieve service
Mocht er zich in de toekomst een probleem voordoen met jouw Exclusiv® apparaat,dan bent je verzekerd van de juiste
service door de Bosch Exclusiv® service partner of het Bosch serviceteam. De Bosch
Exclusiv® service partner is gecertificeerd en dus gespecialiseerd in het repareren van jouw apparaat.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder