Inductie kookplaat Inbouw Etna KI560ZT

539,00

Excl. BTW: €445,45

Excl. BTW:
€445,45
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Model:
KI560ZT
Levertijd:
1-2 werkdagen bij voorraad
Merk:
Etna

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
  • Inbouw Inductiekookplaat
  • B 59 x D52 inb maat 56 x 49
  • Pan herkenning
  • Touch Slider Bediening voorzijde
  • 7000W

Het merk bestaat ondertussen 160 jaar en is een echte alleskunner in betaalbare apparatuur. Ze willen een mooi design bereikbaar maken voor iedereen. Etna is een onderdeel van Atag Etna Pelgrim. Deze merken maakte hun apparatuur altijd los van welkaar. Sinds het jaar 2000 zijn deze 3 merken samengevoegt om zo hun
krachten te bundelen. Dat resulteerde in een sterker algemeen merk.

ETNA geeft 5 jaar garantie op alle inbouwapparatuur. Standaard ontvang je de wettelijke garantie van twee jaar op al je apparatuur. Dit betekent dat je binnen deze periode volledige fabrieksgarantie geniet, inclusief de voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen.

Hiernaast geeft ETNA ook voor het derde tot en met het vijfde jaar na aankoopdatum garantie op de onderdelen en arbeidsloon. Het enige wat berekent word zijn de voorrijkosten.

Hierbij geldt wel een uitzondering voor verlichting, toebehoren en accessoires. Hierop is geen aanvullende garantie van toepassing en heb je standaard en zonder registratie de wettelijke fabrieksgarantie van twee jaar.

Gedurende de verlengde garantieperiode van 5 jaar betaal je uitsluitend de voorrijkosten. De kosten van materiaal, onderdelen en arbeidsloon zijn voor de rekening van Etna.

 
 - Prijs is inclusief bezorgen, Installeren en Demonstreren.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder