Warmtepompdroger AEG TR7BOCHUM

799,00

Excl. BTW: €660,33

Excl. BTW:
€660,33
Beschikbaarheid:
Voorraad
Model:
TR7BOCHUM
Levertijd:
1-2 werkdagen bij voorraad
Merk:
AEG

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
  • Warmtepompdroger
  • 8 KG
  • Energielabel B
  • RVS Trommel
  • Elektronische vochtmeting
  • Tip toets bediening
  • Startuitstel
  • Aan te sluiten op de afvoer
De warmtepomp droger voor gemiddeld gebruik.

Warmtepomp drogers zijn relatief nieuw op de markt. De droogtechniek is zodanig aangepast dat ze vaak i.p.v een B klasse een A++ of zelfs een A+++ label halen. Dit komt doordat ze bij de warmtepompen het hitte element verwijderd hebben. Dit was juist hetgene wat zoveel energie verbruikte. In plaats daarvan hebben ze een (koelkast) compressor gemonteerd in combinatie met een speciaal gas. Dit is een gesloten systeem waarbij de compressor het gas met hoge druk door een leiding pakket voert. Deze combi van wrijvingsweerstand en het gas geeft warmte af. Door hierbij weer diezelfde ventilator bij te plaatsen kan de warmte zo door het wasgoed stromen.
Het voordeel van deze techniek is dat er minder energie verbruikt word en de temperatuur is lager,wat beter voor u kleding is.
Het nadeel is dat ze langer de tijd nodig hebben om te drogen. Dit is per model afhankelijk.

De droger word geleverd exlusief slang om deze op de afvoer aan te sluiten. Zo hoeft u niet iedere keer de condenswaterbak te legen.

Met de AEG SensiDry-technologie worden droogtijden ingekort en wordt de temperatuur laag gehouden, zodat kleding nooit wordt blootgesteld aan onnodige hitte. Dit zorgt ervoor dat de kledingstukken die u vaak draagt elke dag weer ogen en aanvoelen als nieuw.
Ook heeft deze droger het ÖKO Flow filtersysteem wat er voor zorgt dat u maar 1 dubbel filter hoeft schoon te houden.
De droger word geleverd exlusief aansluiting op de afvoer. De deur is links draaiend maar kan omgedaaid worden naar rechtsdraaiend

- Prijs is inclusief bezorgen, Installeren en Demonstreren
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder